Wolf in Loveland

Wolf in Loveland gaat met sabbatical

Wolf in Loveland, het Rotterdamse collectief rondom Singer-Songwriter Jan Minnaard, kondigt aan voorlopig eerst de persoonlijke doelen na te streven voordat er weer gekeken kan worden naar de band.
2013 en 2014 waren twee vrucht volle jaren voor de band, twee albums werden gemaakt, uitgebracht en tot twee maal toe leidde dit tot een succesvolle tour. In deze jaren werd veelvuldig gespeeld op allerhande festival met uiteindelijk het Reeperbahn Festival, Hamburg als kers op de taart. Dat dit ook een keerzijde kende werd eind 2014 duidelijk. Door het vele optreden en leven naar het optreden toe is er te weinig aandacht gespendeerd aan het voltooien van opleidingen en het nastreven van persoonlijke doelen. Veel zijprojecten zijn op de langere baan geschoven om ruimte te maken voor Wolf in Loveland terwijl ook die de aandacht nodig hadden.
Zangeres Merel Moelker gaat zich in de aankomende tijd concentreren op haar opleiding bij het Berklee College te Valencia. Jan Minnaard (frontman) richt zich meer op zijn solo-carriere onder de naam J.W. Minnaard, Janine van Osta is druk met haar bassisten rol in Zink en als onmisbare aanvulling bij Broeder Dieleman, Levi Vis, Tim van der Burg, Bas van Holt en Rafael Schwiddessen maken spannend nieuw werk met Bermuda Square. Kortom, er wordt niet stilgezeten.

Wolf in Loveland zal blijven bestaan in naam en gevoel, het is wachten op ruimte en tijd om er weer leven in te blazen.

Om jullie voorlopig toch niet helemaal alleen te laten zijn onze beide albums enorm in prijs verlaagd.

 

No comments yet.

Geef een reactie

We Are Elevate | Schiedamseweg 115a | 3026AG Rotterdam | Netherlands Telephone: +31 (0)10 795 22 36 | KVK 50214276 | BTW NL183945682B01
Back to top